PEČENÝ KAPR PETRA VOKA.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY KAPR / 




INGREDIENCE: Kapr, olej, máslo, cibule, žampiony, sterilovaná paprika, citron, hladká mouka, smetana, brambory.

POSTUP PŘÍPRAVY: Kapra vykucháme, zbavíme šupin a vykostíme. Z osušených filetů uděláme porce, které osolíme, opepříme a posypeme hladkou moukou. Takto připravené porce kapra opečeme na oleji po obou stranách dozlatova a vyjmeme. Do výpeku vložíme nadrobno pokrájenou cibulku a očištěné na plátky nakrájené žampiony. Podusíme, přidáme ušlehanou smetanu, dochutíme citrónovou šťávou a dosolíme. Šťávu zjemníme máslem, vložíme do ní porce kapra a společně dodusíme. Při podávání přeléváme kapra smetanovou omáčkou a zdobíme plátky kapie. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.



PEČENÝ KAPR PETRA VOKA. PEČENÝ KAPR PETRA VOKA.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1361 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz